Tweede-kans-kunst in Zaans Groen

Genoeg van je stilleven? Uitgekeken op je strandzicht? Geef je kunst een tweede kans!

In Galerie Zaansgroen is in de weekenden van 4/5 en 11/12 februari een Tweede-Kans-Verkoopexpositie waarbij kunstenaars en particulieren de kunst waar ze op uitgekeken zijn kunnen verkopen.

Voor deze verkoopexpositie van kunstwerken die een tweede kans verdienen kan iedereen kunstwerken inbrengen (ook digitaal) van 30 januari t/m 3 februari van 15.00 – 18.00 uur. De exposities is beide weekend open tussen 11.00 en 17.00 uur.

De kosten voor het inbrengen van een werk zijn € 10,- per stuk, bij eventuele verkoop van de ingebrachte kunst wordt verkoopcommissie berekend.

Maar…

Schenk je de totale opbrengst aan de huttenbouw, dan betaal je geen inbrengkosten.

De Huttenbouwdorpen in de Zaanstreek vormen een traditie die vele tientallen jaren teruggaat. Een week lang leven kinderen zich uit met hamer, spijkers en hout. Voor velen het hoogtepunt van hun zomervakantie, voor sommigen hun belangrijkste verzetje in die lange schoolvrije periode.

Sinds 2012 moeten de Huttenbouwdorpen in de Zaanstreek het stellen zonder gemeentelijke subsidie. Om er voor te zorgen dat deze zomeractiviteit in de toekomst door kan blijven gaan, is een gezonde financiële basis nodig.

Op de foto linksboven een stukje kunst waar wij wat op uitgekeken raken.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *