Tweede pand gesloopt voor De Makelaar

Op deze plek, tegenover de Korte Hogendijk aan de Provincialeweg in Zaandam komt appartementencomplex De Makelaar.

Eerder werd al een pand gesloopt, deze week valt het tweede pand ten prooi aan de sloophamer.

De Makelaar wordt acht etages hoog, en gaat 20 appartementen bevatten, woonoppervlakken zijn 70 tot 110 m2, met 2, 3 of 4 kamers.

In 2015 werd het pand naast dit slooppand al dichtgespijkerd. Het werd kort daarop gesloopt.

Het huis ernaast dat nu gesloopt wordt werd vorig jaar dichtgespijkerd.

De sloop deze week.

In mei 2017 werd bekend dat op deze plek appartementencomplex De Makelaar zou komen.

Deel dit artikel:

4 reacties

  • Jonah Romans

    Een voor een worden alle lelijke plekken om het station aangepakt. Goede zaak!

  • Johan, ik vind die grote bouwdozen juist lelijk, vroeger vond ik het mooi zo rond het spoor, nu is het net of ik in een fabriek loop met grote dozen. Ook wel eens op het spoor gestaan en dan het stadhuis bekeken? Zo lelijk, een rafelrok, lapjes en flapjes en donker en ongezellig.

  • ha

    Trudy ik ben het helemaal met je eens! Maar ja geld vangen gaat kennelijk voor alles. Daar kunnen ze in Groningen ook over meepraten.

  • Ha, ja, je zal denk ik gelijk hebben en ja, in Groningen, de lijken die nu uit de kast komen, vreselijk, ik ben al aan het onderzoeken hoe ik van het gas af kan komen, nooit geweten dat we die mensen zo veel leed hebben berokkend, ik probeer nu heel zuinig te koken en te douchen en een bad sla ik al helemaal over, ik voel me nu ik het weet verantwoordelijk,. De pomp die ik zal moeten hebben, een warmtepomp, komt toch al snel op 10.000 euro, ik weet nog niet of daar de montage bij zit en wat er dan in het huis veranderd moet worden, al met al met de fundering die hersteld moet worden, enorme bedragen.

    Het stadhuis vind ik een aanfluiting, het enige fijne is, dat je er met de trein en bus kunt komen, verder is het spuuglelijk en moeten er altijd lampen branden en niet zo weinig ook, dat viel me dadelijk de eerste keer dat ik er kwam op en ik uit Krommenie moet altijd naar Zaandam, vind ik vervelend. De politiek in de Zaanstreek vind ik ook moeilijk te volgen, maar ik vind er veel van en vul regelmatig vraaglijsten in, maar dat werk zie ik nog niet verbetering brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *