Twiske te druk!

‘We begrijpen dat iedereen er met dit mooie weer even uit wil. Zeker nu de maatregelen rondom corona iets versoepelen. Maar in de recreatiegebieden in onze omgeving, waaronder ’t Twiske, wordt het nu toch echt te druk.’

Vanmorgen vroeg, weten wij uit ervaring, was het nog heerlijk rustig in ’t Twiske, maar vanmiddag schoot Gemeente Oostzaan in de kramp: Twiske is te druk, ga naar huis!

De dertiende werd het recreatiegebied weer opengesteld voor verkeer. Het mooie weer, en de versoepelde maatregelen hadden de burger in een laat-ons-maar-hemelvaren-staat gebracht. Er moest gerecreëerd kunnen worden tegen elke prijs.

Deel dit artikel:

9 reacties op Twiske te druk!

 1. Anita van der Zee schreef:

  Inderdaad erg druk ‘smiddags, de meesten bleven maar naast elkaar fietsen en terwijl er voldoende wandelpaden zijn liepen er veel wandelaars op het fietspad. Overigens geen boswachter of handhaver gezien.

 2. Henk Brunt schreef:

  Sommige mensen nemen Hemelvaartsdag wel erg letterlijk. Is een christelijke feestdag en niet en dag om jezelf of anderen naar de hemel te laten gaan.

 3. Erik schaft schreef:

  Het zal wel een basis behoefte zijn…
  Of een recht…

 4. Dick Marinus Sr schreef:

  Het was weer overgezellig in de polder…

 5. L. Dirksen schreef:

  Gelukkig….Morgen stevige wind. Waait alle drukte vanzelf weer over!

 6. Dick Marinus Sr schreef:

  De Kooiman wind….

 7. joris van de leij schreef:

  Corona ???
  Niet in het Twiske, heerlijk gewandeld !!!

 8. Louis Dirksen schreef:

  Gezien de nooit eerder geziene drukte van hedenmiddag zou ik als virusdeeltje er ook voor waken daar te zijn. Voor je het weet ben je vertrapt of platgereden….waarschijnlijk dacht de boa, al dan niet constrictor, daar exact hetzelfde over.

  Kortom, hoe je ook over de maatregelen mag denken: Als je de mensenmassa’s van deze en vorige zondag in het Twiske in ogenschouw neemt wordt de handhaving er op al met al niet geloofwaardiger……

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.