Uit mijn raam… Saendelft

Mery Westbroek: “Vanuit mijn raam aan het Mediterraan in Saendelft kijk ik uit over de Delft. Heel veel foto`s maak ik van mijn prachtige uitzicht.”

Op Facebook bestaat sinds 2020 de groep (3 miljoen leden) View From My Window. Het concept is eenvoudig: gewoon een foto uit je raam nemen. We zien spectaculaire Amerikaanse vergezichten (Alaska, Palm Springs, NYC) maar ook Finse achtertuinen, Roemeense sneeuwlandschappen, de Seine in Parijs, Zuid-Afrikaanse bossen en Belgische regenbogen.

Na de eerste ‘Gouw’-, Zaan-, vorst-, Guisweg-, Westerwatering-, Westerkoog-, Houtveld-, Papenpad-, Odulphus-, Zaanbocht-, Statenhoek-, Oostzijderpark-, Rooswijk-, Monet-, poezen-, Pharus-, Jozua-, Padlaan-, Beatrixflat-, Noordwachter-, Schepenbuurt-, Westzijderveld-, Verkade-, Zaanse Schans-, Wilgenstraat-, Gortpeller-, Steven- en Zwaardemaker-foto’s kregen we er nog meer binnen. “Laat maar komen zeggen we dan altijd” (het liefst met een stukje raam erbij).

Heb je ook een ‘uit-mijn-raam’-foto gemaakt? Stuur die (met lokatie) naar info@deorkaan.nl.

Bekijk hier alle ‘uit-mijn-raam’-foto’s op De Orkaan.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Ton van Harlingen

    Ja, mevr. Westbroek, mooie foto, mooie kleuren, goede belichting, prachtige wolken. Maar vergeleken met de landschappen van Jacob van Ruisdael mis ik vele belangrijke elementen en is ook de compositie gebrekkig. Eigenlijk is het gewoon een armzalig landschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *