Uitverkoop bij Gemeentearchief (gevaarlijk spel)

“Vanaf volgende week verkopen we tijdens de openingstijden onze restanten” meldt Archief-medewerker Geke van de Kamp via Twitter. Als illustratie zet ze vijf bakken met boeken op de foto. Boeken (dubbele?) die het Gemeentearchief kennelijk afstoot.

Vroeger schreven wij altijd het ‘onvolprezen’ Gemeentearchief, maar daar zijn we deze keer niet zo zeker van.

Op de foto ontwaren we namelijk ook de beker die het team van het Archief in ontvangst mocht nemen na het winnen van de Orkaan Eindejaar Nieuwsquiz (OEN) 2022.

Wij hopen toch in alle oprechtheid dat die zwaar bevochten prijs niet ook in de ramsj gaat! Als dat wel zo was volgt onherroepelijk diskwalificatie voor de eerstvolgende 25 OEN’s. Een beetje respect is toch wel op z’n (m/v) plaats.

Het archief is open van dinsdag t/m donderdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Aan humor geen gebrek, de beker is zeker nog niet “uitgelezen”.

 • Annemieke Adema

  Namens het Complete OEN team TOP: wij willen dat iedereen deze beker ziet! En wat nu beter dan boven de bak met fantastische kanskoopjes! Boeken die wij graag een tweede (of in sommige gevallen een tiende) leven gunnen!

  De beker gaat zeker niet weg en mag elk weekend bij een ander teamlid op de schoorsteen staan. Zo zorgen we ook in het weekend goed voor deze fantastische beker. We gaan de beker dus voor altijd bewaren, daar zijn wij namelijk expert in!

  Vrijdag ondergaat de beker weer een poetsbeurt.

 • Frans Hoving

  Haal die haakjes om dubbele maar weg! Het zijn inderdaad dubbele boeken afkomstig uit schenkingen. We vragen van te voren altijd netjes of we dubbele boeken mogen verkopen, van de opbrengst schaffen wij dan weer bijzondere uitgaven en afbeeldingen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *