Vaccinatie-actie Hembrugterrein (filmpje)

Pas na drie keer kijken zagen we het. De actiefilmpje met GGD-arts Ashis Brahma over de bijwerkingen van het coronavaccin is in Zaandam opgenomen. Op het Hembrugterrein.

Niet alleen de achtervolging maar ook de scène in de hal en langs het Noordzeekanaal. Zaandam – Hollywood (Krezip nam eerder ook al een clip op het Hembrugterrein op).

In het filmpje praat Ashis Brahma in de op hol geslagen Ford Mustang over de bijwerkingen van het vaccin (met een beetje Paracetamol te bestrijden) en legt ook nog even uit dat je niet magnetisch wordt van een prik en dat je DNA ook niet verandert.

Het filmpje is voorafgaand aan de nieuwe James Bond in de bioscopen te zien.

Het geheel eindigt met vuurwerk – maar dat is er volgens ons later digitaal ingeplakt.

(Dat we dit jaar echt vuurwerk gaan krijgen is onzeker, er wordt gedacht om net als vorig jaar een algemeen vuurwerkverbod af te kondigen om de druk op de ziekenhuizen niet extra te vergroten. Wat we – 60plus – waarschijnlijk wel krijgen is een extra ‘booster’-prik, en niet vanaf 6 december, maar al eerder.)

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Erik Schaap

    Jullie hadden op 7 oktober toch ook al (een stukje over) dit actiefilmpje geplaatst?

  • Piet Bakker

    Verdomd, dat is waar! (Een van de minder goed gedocumenteerde bijwerkingen van de vaccinatie is kennelijk geheugenverlies). Gelukkig hebben we lezers die beter bij de tijd zijn! Tnx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *