Vanavond aftrap FEBO Zaanstad Cup

Vanavond start op het complex van vv Assendelft de 2e editie van de FEBO Zaanstad Cup.

In totaal doen er 14 clubs met 28 teams mee, verdeeld over 4 poules bij de heren en 2 poules bij de vrouwen. De titelverdedigers zijn vv Assendelft en KFC VR (zon)  

De poulewedstrijden worden vanavond t/m vrijdag gespeeld. Elke avond is de eerste wedstrijd om 18.00 uur en de laatste wedstrijd is om 22.00 uur afgelopen. Zaterdag volgt de grote finale, waarop alle teams in actie zullen komen. 

Vanavond komen de eerste 3 poules in actie, met al enkele mooie affiches als vv Assendelft – Hercules Zaandam, Sp.Krommenie (zon) – WSV’30 (zon) en Zaandijk VR – Saenden VR 

Klik hier voor het gehele programma van de Zaanstad Cup

Zaanstad PupCup

Nieuw dit jaar is de ZaanstadPupCup, dat ook op het complex van vv Assendelft wordt gehouden.  Het toernooi voor de Zaanse teams van de JO07 t/m JO10 wordt gespeeld van dinsdag t/m vrijdag en elke avond speelt er een andere leeftijdscategorie. Deze wedstrijden beginnen al om 17.00 uur.

Klik hier voor het gehele programma van de Zaanstad PupCup

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Fred Blijestein

    Die soort mededelingen horen ook in het NHD regio Zaanstreek te staan. Maar als zoveel Zaans nieuws ontbreekt dit ook weer. Blijkbaar is nieuws uit Volendam, Purmerend en zelfs Broek op Langedijk belangrijker voor de Zaankanters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *