Vangnet onder Brandaris

Een prachtig Zaans groen vangnet waait loom in het zaterdags ochtendzonnetje…

Je moet er wat voor overhebben om veilig te kunnen werken onder de ERA-flats, maar dan heb je ook wel wat!

In april schreven we over het gooi incident waardoor Warmtenet Zaanstad-aannemer Visser & Smit Hanab besloot de werkzaamheden voorlopig te staken.

Zaanstad was niet verantwoordelijk voor de veiligheid op de werkvloer aan de voet van de flats, en Warmtenet Zaanstad zou zelf maatregelen nemen.

Dat hebben ze gedaan! (of eigenlijk het bedrijf Dutch steigers BV) Ook komt er ‘manbewaking’ en er komen camera’s. Wij hopen op een livestream zodat we de hele dag weg kunnen dromen bij de bewegingen van het golvende groene net.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Marco Kerkhoven

    Bespottelijk dat dit nodig is. Maar ja men zegt: tijden veranderen…… maar dat betekent niet dat het respect jegens een ander verdwijnt. Men zegt vaak dat je respect moet verdienen. Nee zo zit het niet in onze Nederlandse samenleving. Je hebt respect voor een ander, punt uit. Wat er ook gebeurt!!
    Als lieden denken dit soort grollen uit te moeten halen zit er iets goed mis tussen de oren en is er iets misgegaan in de opvoeding. Dat is helaas niet (bijna) niet meer te corrigeren. Ik doel in deze niet op bewoners met bepaalde achtergronden, nee het gaat ongezien de achtergrond om een brede groep in onze samenleving die geen respect kunnen opbrengen voor een ander. En dat is zorgelijk.
    Nog even dit: respect moet je hebben en maar vertrouwen moet je verdienen!

  • Bruce Latham

    Zijn die camera’s gericht op het net, of worden er ook woningen gefilmd? Ik kan me voorstellen dat het als een best grote privacy inbreuk wordt ervaren als iemand 24 uur per dag jouw woning filmt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *