Veilig in De Fabriek

Na de bekendmaking van de coronamaatregelen dat (film)theaters en horeca al om 17 uur moeten sluiten, was het even slikken aan de Zaan. Maar zoals de afgelopen twee jaar vaker de les was, constant kunnen aanpassen blijft nodig. Filmtheater De Fabriek en Café Fabriek doen er alles aan om bezoekers de komende weken een mooi uitstapje te bezorgen.

Een partnerbijdrage van De Fabriek 

Goed nieuws, ook in deze vreemde tijd vertoont het filmtheater iedere dag gewoon film. In vergelijking met de ‘normale’ situatie blijft het aantal vertoningen zelfs nagenoeg gelijk. De vaste filmtijden voor de komende weken zijn dagelijks om 14:30, 14:40 & 14:50. Op vrijdag t/m zondag is er een extra ronde, en wel om 12.00, 12.10 & 12.20. Om echt voor 17 uur klaar te zijn, zal er voor sommige langere films wel van deze tijden afgeweken moeten worden. De juiste tijden zullen altijd vermeld staan op de website.

Directeur en programmeur Katrien Lamers van het filmtheater:

“De komende tijd komen er genoeg mooie films uit. Van The Hand of God van de Oscarwinnende regisseur van La grande bellezza, de Nederlandse familiefilm Captain Nova én ensemblekomedie Don’t Look Up met Leonardo di Caprio, Jennifer Lawrence en Meryl Streep. Op zaterdag 11 december vertonen we een concert van Gorillaz, op zondag 12 december hebben we echt kerstmateriaal met De notenkraker van The Royal Ballet en op zaterdag 18 december Tosca van The Royal Opera.”

Ook Café Fabriek zit niet stil en heeft voor liefhebbers zelfs een bockbierproeverij georganiseerd. De drie biertjes komen van IJbok van ’t IJ, Texel Bock van Texel bierbrouwerij en RumBock van lokale bierbrouwerij HOOP! Samen met nootjes en olijven erbij voor de gezamenlijke prijs van €8,50.

Café Fabriek is van maandag t/m donderdag open om een consumptie te kopen voor bij de film. Op vrijdag, zaterdag en zondag is Café Fabriek vanaf 11.30 open voor lunch voor aanvang van de film. De speciaal opgestelde lunch- en borrelkaart geldt dan ook alleen voor deze dagen, om lekker gevuld te kunnen raken in de middag. Een drankje na de film (een VrijMiBo, ZaMiBo of ZoMiBo) is dan natuurlijk ook mogelijk.

Filmtheater De Fabriek & Café Fabriek: Jan Sijbrandssteeg 12, 1502 BA Zaandam – Website: www.de-fabriek.nl / www.cafefabriek.nl

Bellen tijdens openingstijden kan naar: 075 – 6311993 (filmtheater) en 075 – 6147616 (café)

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *