Verboden in te rijden? Of toch niet?

Verboden de Veeringstraat in te rijden. Dat wil zeggen: de eerste meter (3,5 stoeptegel).

Daarna moet je er juist van deze kant wel inrijden.

We weten niet welke borden er aan de andere kant staan, maar waarschijnlijk staan de meest geparkeerde auto’s daar dus fout. Misschien allemaal wel (of geen enkele).

De foto kregen we van Orkaan-lezer Annemarie.

De Veeringstraat ligt tussen de Oostzijde en de Heijermansstraat in Zaandam.

Deel dit artikel:

7 reacties

 • Henk Brunt

  Blijkbar heeft men zich lettelijk aan de opdracht gehouden en tijdelijke borden geplaatst maar onvoldoende kennis om dan de officiële borden tijdelijk af te dekken o.d. zelf nadenken blijft moeilijk.

 • Wendy Kind

  Ik hoop echt op ooit een diepte-interview van De Orkaan met de voltallige afdeling verkeersplanning/aanleg/infrastructuur/wegenonderhoud van de gemeente Zaanstad.

  • E. Renkema

   Denk dat het eerder een erg oppervlakkig interview zal gaan worden. Kan mij, gezien de lachwekkende situaties, niet voorstellen dat er in zo’n interview veel diepte zal zitten.😂🤣

  • Louis Dirksen

   Jammer voor de parkeerders. Eenmaal vertrokken kom je er zonder bekeuring nooit meer in. Je zal er maar wonen…….

 • Marcel van Kampenhout

  Wendy, dat is ijdele hoop: in een verkeersbord zul je meer diepte aantreffen. Ten slotte staat er elke week in de Orkaan wel een blunder van die afdeling. Hebben we onderhand geen scheurkalender vol van zulke foto’s? Orkaan, jullie kunnen met jullie collectie geld verdienen!

 • Siem van Westen

  In de rosmolenbuurt staan er meerdere vlak achter elkaar!

  • Kick van der Horst

   De soap gaat verder! In de Veeringstraat is een lantaarnpaal oo de hoek van de Kweekerstraat door een van de bouwbedrijven opzij gedraaid zodat de pijl voor eenrichtingsverkeer niet meer zichtbaar is voor het verkeer. Het lampje brandt gelukkig nog, zij het nu de verkeerde kant op …..

   Het meest gelachen hebben we bij het plaatsen van de verkeersborden: eerst tegeltje eruit, kuiltje graven, paaltje erin, trappetje ernaast, bordje vastschroeven….echt waar.
   Voor wie het nog niet helemaal meekrijgt: Je zou eerst het bordje kunnen schroeven en dan het paaltje kunnen opzetten. Dit is echter veel leuker. Geen TV meer nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *