Veroorzaker dodelijk ongeval Wormerveer voor rechter (& Audio🎙)

De man uit Heerhugowaard die in oktober 2021 een dodelijk verkeersongeval veroorzaakte op de N246 bij Wormerveer, staat aanstaande donderdag (16 februari) voor de rechtbank in Haarlem.

Hij wordt ervan beschuldigd op 13 oktober 2021 onder invloed een ongeluk te hebben veroorzaakt waarbij een vrouw van 28 uit Wormer om het leven kwam.

In De Orkaan van 14 oktober 2021 wordt de politie geciteerd:

“Toen de politie arriveerde op de plaats van het ongeval, trof zij Ă©Ă©n grote ravage aan. In totaal bleken drie voertuigen betrokken bij de aanrijding die allen zwaar beschadigd waren. De bestelbus werd bestuurd door een 53-jarige man uit Heerhugowaard. EĂ©n van de personenauto’s werd bestuurd door een 30-jarige man uit Heerhugowaard. De andere auto werd bestuurd door het dodelijk slachtoffer.”

Vermoedelijk botste de Heerhugowaarder achterop de auto van het slachtoffer. Haar auto kwam door de klap op de andere weghelft terecht en werd geraakt door de bestelbus die daar reed. De auto’s kwamen frontaal met elkaar in botsing, de bestelbus kwam op zijn kant terecht en vatte vlam. De brand sloeg over naar de auto van het slachtoffer die bekneld in haar auto raakte. De brandweer kon de vrouw uit de auto halen maar het slachtoffer overleed aan haar verwondingen.

De zaak dient bij de meervoudige Kamer van de rechtbank in Haarlem, Jansstraat 81, om 13.30.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *