Verweesde OV-Fietsen na Lentekabinet 

Afgelopen zondag om 23:00 uur eindigde het Lentekabinet. Tenminste, voor de bikkels die vurig bleven doorstampen in de stromende regen. 

Wat achterbleef zijn de herinneringen, een hoop poncho’s en… een boel fietsen waaronder die van de NS.

De huurders krijgen bericht na 72 uur. Het gaat extra kosten. Daarna wordt de fiets als vermist opgegeven. Als je de fiets niet inlevert kan het een dure grap worden: 350 euro. 

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Louisa fijn

  Gisteren ook nog veel tegen gekomen en nog andere huurfietsen. De rode met de blauwe voorband. Staan er vandaag ook nog veel. Zag zelfs nog een mooie elektrische fiets staan

 • Peter de Vries

  Tja , veel lol, veel alcohol en als je het overzicht verliest ook nog je fiets. Duur festival bezoek, de schade aan de natuur maar niet meegerekend in het broedseizoen. We zijn weer goed bezig.

  • Jan Dirk Schouten

   En wat levert het after all op….. Een overwinningsroes bij een aantal politici en de organisator… Straks wakker worden met een kater…. Festivals in natura 2000 gebieden kan echt niet!

   • l. Boonstra

    Honden uitlaten in Natura 2000 gebieden kan ook niet, recreeeren is ook niet goed dus afgraven die verbindingen naar het Twiske opdat de natuur haar gang kan gaan

  • Matthijs Aandewiel

   Volgens mij heeft de rechte, wederom, geoordeeld dat de broedende vogels niet verstoord worden door het festival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *