Vlieg met me mee…

Zaanstad is een regenboogstad. Dat houdt in dat de gemeente er zich hard voor maakt dat iedereen zich vrij en veilig voelt om te zijn wie hij/zij/het is.

Vandaag zet Moeder Natuur haar (m/v/h) beste beentje voor om dat zoveel mogelijk zichtbaar te maken.

Het regent regenbogen en wij laten er een paar aan je zien:

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Er is meer nodig dan een regenboog om van Zaanstad een regenboogstad te maken. De Zaanse Regenboog vindt het belangrijk om seksuele- en genderdiversiteit zichtbaarder te maken in Zaanstad. In deze tijd waarin lesbische vrouwen, homoseksuele-, biseksuele-, transgender en intersekse personen onvoldoende zichzelf kunnen zijn, zal de Zaanse Regenboog zich blijven manifesteren en zich niet terug in de kast laten jagen. Sterker nog op 20 juni 2020 gaan ze de straat juist op tijdens de eerste ZaanPride. Tijdens het Wij Zijn Zaankanters Café vanavond zullen Frankie Vos en Coby Voorn vertellen over het ontstaan van De Zaanse Regenboog en wat zij vinden dat er in Zaanstad moet veranderen. Iedereen is gezellig welkom om te komen luisteren naar de plannen en vragen te stellen. Wij zijn Zaankanters is een platform voor sociaal betrokken Zaankanters die zich inzetten voor de Zaanse samenleving. Het platform is een initiatief van PvdA Zaanstreek en heeft tot doel het persoonlijke gesprek te bevorderen en daarom is de avond voor iedereen toegankelijk.

    Het Wij zijn Zaankanters Café is vanavond; dinsdag 29 oktober 2019. De inloop is vanaf 19.30 uur. Van 20.00 – 21.00 uur is het gesprek dat wordt geleid door Eylem Koseoglu in het café van Filmtheater De Fabriek aan de Jan Sijbrandsteeg 12 in Zaandam. Na afloop is er ruimschoots de gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. Toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *