Voetbalweekend vol Zaanse derby’s

Nadat er vorige week eindelijk werd afgetrapt in de competitie, is het dit weekend een vol en interessant voetbalprogramma. Diverse Zaanse ploegen spelen deze competitie voor de eerste keer een thuiswedstijd en ook staan er meerdere derby’s op het programma. 

3e klasse zaterdag

OFC (zat) had vorige week nog een vrije ronde en komt dit weekend voor de eerste keer in actie. Tegenstander is een andere promovendus Fortuna W. (zat), dat de competitie begon met een nipte nederlaag.

4e klasse zaterdag

ZCFC ontvangt de jonge ploeg van RCZ (zat). Beide teams begonnen de competitie met een nederlaag en kunnen de (eerste) punten dus goed gebruiken. Ook WSV’30 (zat) startte met een nederlaag, de ploeg van Ebel Hoekstra ontvangt Blauw Wit W.    

1e klasse zondag

Zondag speelt Fortuna W., dat vorige week nog gelijk speelde, op het eigen complex tegen het Amsterdamse SDZ, dat de competitie uitstekend is gestart met een 5-1 overwinning op FC Uitgeest. 

3e klasse zondag

Sporting Krommenie kent een zware opening van de competitie. Nadat het vorige week thuis verloor van Hercules Zaandam, moeten ze nu op bezoek bij het versterkte SVA, dat de competitie was begonnen met een gelijkspel

4e klasse zondag

Rood Wit Zaanstad kende een goede start van het seizoen, de ploeg van Levinho Wijdenbosch won met 0-2 bij BSM. Zondag ontvangen zij Westzaan, dat vorige week een vrije ronde had.

Klik hier voor alle wedstrijden, ook in de andere klassen, die dit weekend gespeeld worden

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Foto: OFC-sokken (De Orkaan)
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *