Zaterdag 6 juni om 20.30 uur kun je op de Facebookpagina’s van het FluXus Animation Film Festival (FAFF) en filmtheater De Fabriek genieten van een preview op de tweede editie van het enige animatiefilmfestival voor volwassenen in de Zaanstreek.

Tune je op 6 juni in via Facebook dan kun je vanaf 20.30 uur live de bekendmaking van de selectie aan nationale en internationale films bijwonen. Filmtheater De Fabriek onthult dan bovendien een code waarmee je korting krijgt op de animatiefilm Mind My Mind. Daarnaast kun je vrijkaarten winnen voor het FluXus Animation Film Festival zelf op 31 oktober 2020!

Hoe vrijkaarten winnen?

In dit bericht zie je twee foto’s uit het gemeentearchief. Maak van een van deze foto’s, of van beide foto’s, een creatieve video. In welke vorm dan ook (liefst niet té digitaal) en maximaal 5 tot 15 seconden lang. Kijk voor inspiratie op de Facebookpagina van FAFF of De Fabriek. Stuur je eigen video vóór 22 juni in via lwillemszoon@fluxus.nl. Wie in de ogen van de FAFF-organisatie de leukste/mooiste/origineelste video maakt, wint twee vrijkaartjes voor hun festival op 31 oktober in De Fabriek!

De Fabriek archiefbeeld 01
Gemeentearchief Zaanstad
De Fabriek archiefbeeld 02
Gemeentearchief Zaanstad

Informatie over het festival en de live preview zelf zijn te vinden op de Facebookpagina. Op Instagram is het festival te volgen onder de naam Fluxafest of online op www.faff.nl .

Hieronder zie je ter inspiratie een filmpje dat de organisatie maakte: