Voor paal (filmpje)

In Zaandam wordt hard gewerkt aan het mooier maken van verschillende buurten. Vandaag konden we het prachtige resultaat van de arbeid in de Botenmakersstraat plaatsen.

Ook de omgeving van de Harenmakersbuurt wordt stevig aangepakt: er komt nieuwe bestrating, er wordt verhoogd waar het nodig is en hier en daar wordt het riool vervangen. 

De openbare ruimte wordt fris ingericht. Daarbij worden lantaarnpalen bijgeplaatst en ook verschoven. Mooi natuurlijk, maar op het Boerenpad lijkt het niet helemaal goed te gaan. 

De twee garages aan dat pad zijn afgelopen week onbereikbaar gemaakt door de verplaatsing van twee lantaarnpalen naar het midden. Er kan geen auto meer in of uit… Dennis Dallinga maakte foto’s en een filmpje van een minuut: 

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Richard Vis

  Wij zijn bewoners van het heerlijke, gezellige huis met garage waar wij nu niet meer in en uit kunnen. Als 1e was de opdracht om de stoep 15 cm hoger te plaatsen waardoor wij de garage deuren niet meer konden openen, gelukkig hebben wij tijdens de uitvoering hier invloed op uit kunnen voeren, 2 weken laten is tot onze verassing de lantaarnpaal verplaatst met als als gevolg dat er alsnog geen toegang is tot de garages.

  • Communicatie is zeker ver te zoeken was hier precies het zelfde het straatwerkwerk was hier allemaal klaar en mijn heeft aan de stratenmakers gevraagd of de plantenbakken weer teruggeplaats konden worden dat is nog een hele klus komen ze na 1.5 week de gleuven bij de gevels vullen met een soort cement met grind erin pffff we zagen tot onze verbazing dat ze alle bakken weer aan het wegtrekken waren hoe boos kan je worden

 • Judith Friso

  wat een heerlijk muziekje.

 • Roos Jongejans

  Logisch nadenken is voor de gemeente Zaanstad ook niet makkelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *