Vrienden! #feest

slider facebook 6000

De Orkaan van zes miljoen! Gedeeld door duizend, maar dat kan de pret niet drukken! Via een Facebookvriend werden we erop gewezen dat we 6000 vind-ik-leuk-vrienden hebben!

Da’s een mijlpaal van hier tot Landsmeer en weer terug! Dunkt ons.

Ook hebben we 6377 volgers op Facebook. Al snappen we het verschil niet echt tussen hen die volgen en zij die leuk vinden. Zijn volgers mensen die ons niet leuk vinden, maar wel willen volgen watskeburt?

We zullen het waarschijnlijk nooit doorgronden, maar gaan fijn verder met de missie: Zaans relevant nieuws brengen. Zoet, neutraal, zuur, en messcherp op onafhankelijkheid.

PS Dat van die ‘onafhankelijkheid’ is natuurlijk regelrechte onzin. We zijn juist mega-afhankelijk. Van jou – ja van jou! -. tips uit de Zaanstreek zijn de kurk waarop wij drijven. Mail deorkaan@gmail.com als je denkt dat iets het daglicht mag, moet of kan verdragen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>