Vrijwilligers geprikt, oud papier weer ingezameld

Morgen, op maandag 31 mei kunnen inwoners van Wormer weer hun oud papier aan de straat zetten. Vrijwilligers van oud-papierploeg van WSV ’30 komen het ophalen.

Door corona was dit lange tijd niet mogelijk, maar “nu de vrijwilligers van de ploeg allemaal zijn gevaccineerd, is het weer verantwoord om de draad op te pikken” aldus WSV ‘30.

Vanaf 8.15 uur maandagochtend kan het oud papier weer buiten worden gezet. Voor Jisp, Oosteinde, Mariastraat en de Dorpsstraat, is dit vanaf dinsdag, 1 juni. Daarna zijn de vrijwilligers van WSV ’30 weer iedere week actief.

De krasse knarren vragen wel een beetje steun:

“Aangezien het organisatorisch het een en ander van de vrijwilligers vergt, is het dringende verzoek om lege dozen plat te maken, papier te bundelen of in dozen/zakken te deponeren. Tempex, pizzadozen, melk- en vruchtendrank-pakken horen niet bij het oud papier.”

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Anita van Straalen

    Wat heeft het wel of niet gevaccineerd zijn daar nou mee te maken? Ook als je gevaccineerd bent, gelden dezelfde regels mbt afstand, thuisblijven bij klachten en dergelijke en kun je ook nog steeds covid-19 verspreiden of oplopen.

    Ik zie het verband niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *