Vuilniszakborden bij Hogendijk

De financiële situatie van Zaanstad is niet rooskleurig. Kennelijk is er ook geen geld meer voor tijdelijke verkeersborden.

Bij de afsluiting van de Hogendijk in Zaandam zijn ’tijdelijk’ (drie maanden) de vast verkeersborden met vuilniszakken afgeplakt. Of die het einde van het jaar ongeschonden zullen halen is de vraag.

De Hogendijk tussen Czarinastraat en Provincialeweg is opgebroken. Om de Hogendijk en Czarinastraat bereikbaar te houden is het fietspaaltje aa het begin weggehaald en is de poller in de Czaar Peterstraat tot het einde van het jaar buiten werking gesteld.

Boven en onder de ingepakte borden aan de Czaar Peterstraat.

Czarinastraat.

Een creatieve oplossing bij de Hogedijk, ‘verboden in te rijden’ een beetje weggedraaid, kennelijk waren de vuilniszakken op.

Deel dit artikel:

7 reacties

 • bas sommeijer

  Paaltjes hebben ook recht op vakantie. Had ik dat geweten dan had ik ze meegenomen.Dat is toch beter dan te liggen versloffen in een depot.

 • Gert Schouten

  en een briefje om buurtbewoners op een fatsoenlijke manier te informeren kan er al helemaal niet af. Het is een inmiddels bekend verhaal: Lak aan buurtbewoners en ondernemers die zich maar moeten zien te redden tijdens (overigens broodnodige) opknapbeurten. Om al helemaal niet te spreken over de intentie om met zo’n buurt te overleggen. Stel je eens voor dat ze een mening of goed idee hebben………

 • M vd Poel

  Een brief sturen ok, maar ga je in overleg met de buurt, ben je 3 maanden verder en is er nog niets gebeurd.

 • Dick van den Dobbelsteen

  Voor belanghebbenden.
  De Hogendijk in Zaandam is na maanden lange stremming tussen de Czarinastraat en de Provincialeweg, vanaf nu weer in beide richtingen voor autoverkeer berijdbaar .

  • Piet Zwikker

   Bedankt voor deze informatie. Dus als we naar de parkeergarage van het Zaantheater willen vanaf de provincialeweg kunnen we weer via de Hogendijk ,Czarinastraat en Czaarpeterstraat rijden. Dat scheelt heel veel omrijden.

 • Dick van den Dobbelsteen

  Klopt

 • Dick van den Dobbelsteen

  Geachte lezers,
  Vanaf afgelopen maandag is de Hogendijk opeens weer afgesloten.
  De weg legt hij het tankstation geheel open.
  Er kunnen zelfs geen voetgangers door.
  Hoe lang het duurt,is niet bekend.

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *