Waarschuwing! Spelden gevonden in producten Vomar Zaandam

Gisteren zijn in het filiaal van de Vomar aan de Rozenhof aan de Czaar Peterstraat 10 in Zaandam spelden in producten gevonden, zo meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit via hun website, namens de Vomar.

‘Deze zijn buiten onze schuld in verschillende producten geplaatst. Wij hebben filiaal Rozenhof aan de hand van de camerabeelden volledig gecontroleerd, het blijkt om vandalisme te gaan en wij hebben de getroffen producten verwijderd. We hebben direct aangifte gedaan bij de politie en zij zijn in overleg met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit een onderzoek gestart.’

Als je op 13 november 2017 één van onderstaande producten in het filiaal Rozenhof hebt gekocht, breng dan het product terug, je krijgt je geld terug. (klik op het schema voor een grotere versie).

Wees ook alert op andere producten: kijk ze na op de aanwezigheid van spelden. Als je iets vindt, bel dan met de klantenservice via 072-750 25 55.

Politie zoekt getuigen

De politie meldt dat er maandagavond drie personen zijn aangehouden na de melding dat er spelden in producten waren geprikt.

Het gaat om 17-jarige jongen, een 16-jarig meisje en een 30-jarige vrouw uit alle drie uit Zaandam. De jongen en de 30-jarige vrouw zijn inmiddels losgelaten, het 16-jarige meisje zit nog vast. Getuigen en mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • joop tralala

    Vandalisme???? Zal degeen die straks onbewust zijn kipschnitzel zit te eten en een of meerdere spelden in zijn lichaam krijgt dat ook verstaan onder vandalisme?? Verplicht onderzoek op verstandelijke vermogens lijkt mij eerder op zijn plaats dan vrijlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *