Wachtkamerkunst uit Krommenie

“Wie in een wachtkamer zit te wachten op wat komen gaat kan best wat afleiding gebruiken” vindt de Krommenieër Schilderskring KSK’80.

Daarom bieden ze dienstverleners (dierenarts, fysio, nagelstudio, belastingdienst, tandarts, bloedprikkers, pedicures, notaris…) aan hun kunst in de wachtkamer op te hangen.

Er kan gekozen worden uit werk van bijna 80 amateurkunstenaars van KSK’80 die werken in Huize Barkeloo, het atelier van de KSK:

“Ze kunnen een ruimte opsieren die elk kwartaal kan worden ververst. Gewoon bestellen via de mail en de wachtkamer biedt steeds weer nieuwe afleiding. makers komen ze zelf in de wachtruimten plaatsen. Na drie maanden halen ze hun werken weer op.”

Op de website www.KSK80.nl zijn de inzendingen van de voorjaarsexposities terug te vinden. Uit dit kunstarsenaal kunnen werken worden besteld. Hier zijn geen kosten aan verbonden (wie een bepaald werk wil kopen moet dat met de maker regelen).

Boven: een bloemenstilleven van Daniël Haans en een schaal van Jennie Hoenderdos. Onder een poes van Jaap Klaver waar we eerder nogal gecharmeerd van waren (als De Orkaan ooit een wachtkamer krijgen, willen we deze!).

Deel dit artikel:

Een reactie

  • De poes heeft inmiddels een goed huis gevonden in de Duitse plaats Ascheberg – vlakbij Münster. Maar ik ben ervan overtuigd dat er bij de Krommenieër Schilderskring vast nog andere schilderijen te vinden zijn voor jullie toekomstige wachtkamer… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *