Zware tijden voor de Zaanse horeca, maar toch een overname! Een tijdelijke weliswaar, en alleen de keuken, maar toch… een Kitchen Take Over.

Op 11 en 12 december (vrijdag en zaterdag) wordt de keuken van Hotel Best Western Zaan Inn overgenomen door de koks van D’Swarte Walvis.

Het hotel zorgt voor de hotelovernachting en het ontbijt, de Walvis verzorgt een vier gangen menu: aardpeer/oerbiet, mosterdsoep met paling, eendenborst met zuurkool en cranberryjus, pompoen / witte
chocoladecrumble met zwarte knoflook (inclusief wijn).

‘Kitchen Take Over’

Restaurants zijn gesloten maar hotels die een overnachting aanbieden mogen wel een diner en ontbijt serveren.

Alles in de Zaan Inn gebeurt met strikte inachtneming van de coronaregels: afstand houden, geen groepen. De kosten zijn € 85 p.p. (overnachting, vier gangen menu, ontbijt, gratis parkeren).

Hier meer informatie en meteen boeken via de mail kan ook.