Welke auto moet je kopen in 2021?

Mogelijk is je auto toe aan vervanging maar heb je nog geen idee wat je precies wilt hebben. Logisch, want er zijn tegenwoordig ontzettend veel wagens waaruit je kunt kiezen. Gelukkig zal dit artikel je helpen door een paar interessante modellen uit te lichten. De onderstaande auto’s zou je namelijk zeker kunnen kopen in 2021, vergeet vervolgens niet om de goedkoopste autoverzekering af te sluiten. 

Dacia Sandero

Als je op zoek bent naar een auto die zeer betaalbaar is dan hoef je eigenlijk niet verder te kijken dan de Dacia Sandero. Dit model is altijd al een publiekslieveling geweest, maar alsnog wordt dit model niet heel veel verkocht. Dat is opvallend, want het is echt een aanrader. Puur al door de prijs zou de Sandero een interessante wagen moeten zijn voor veel mensen. De laatste jaren is deze auto trouwens wel wat saai geweest, vooral qua uiterlijk. Gelukkig is hier dit jaar verandering in gekomen. Dacia heeft de Sandero namelijk helemaal vernieuwd, dus het merk heeft eigenlijk een zo goed als nieuw model op de markt gebracht. 

Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.3 staat ook wel bekend als de elektrische VW Golf. Dit verraadt eigenlijk direct al dat dit een populair model is. Dit zal ook gelden voor de Volkswagen ID.4, wat je juist moet zien als de elektrische versie van de bekende kleine crossovers van het merk. Desondanks is over de ID.4 op het moment nog niet extreem veel bekend. Alsnog mag je wel verwachten dat dit een populair model zal worden, puur al doordat het een model is van Volkswagen. Je mag dan wel een goed gebouwde auto verwachten die eigenlijk tussen de premium en normale merken valt. 

Nissan Ariya

Nissan mag echt wel een elektrische trendsetter genoemd worden, wat het onder meer doet met de Ariya. Dit is een volledig nieuw model waarmee Nissan nog een auto toevoegt aan de SUV line-up. Hier vallen ook de Juke en Qashquai onder, wat natuurlijk twee populaire wagens zijn. Met de ervaring die Nissan op heeft gedaan met de Leaf mag je wel verwachten dat de Ariya een geweldige elektrische auto gaat worden. Met name qua kwaliteit zal de Nissan Ariya een echte aanrader zijn. Ook mag het rijbereik van dit model er zijn. De variant van de Ariya met de grootste batterij kan namelijk ongeveer 500 kilometer rijden. 

Skoda Enyaq

SUV’s zijn op het moment ontzettend populair, wat ook zal gelden voor de Skoda Enyaq. Dit model zal in 2021 op de markt komen. In de voorgaande jaren heeft Skoda ook al een paar sportieve en kwaliteitsvolle crossovers en SUV’s gelanceerd, waar de Enyaq dus ook aan toegevoegd zal worden. Deze auto van het merk uit Tsjechië zal geproduceerd worden op hetzelfde platform als de elektrische wagens van Volkswagen. De kans is dan ook groot dat de kwaliteit van de Enyaq niet te wensen over zal laten. Daarnaast heerst het vermoeden dat dit model een bereik van zo goed als 500 kilometer zal hebben.

Partnerproductie 24Webvertising

Deel dit artikel: