Welke tas past bij mij?

Tegenwoordig hebben we te maken met heel erg veel verschillende soorten tassen. Een tas wil je natuurlijk wel hebben omdat het ook handig is wat gebruik betreft. Een tas waar je weinig mee kan omdat hij te klein is of juist te groot is dan niet echt wat bij je past. 

Door Twenty Four Webvertising

De Burkely Tas

De Burkely tassen zijn kwalitatief erg goed en hebben ook kleine lederwaren. Daardoor is er ook een groot assortiment tassen. De tassen zijn van hoogwaardig runder leer. Deze woorden gemaakt in het buitenland. De kenmerken wat deze tassen hebben zijn een combinatie van stijl en functionaliteit. Ieder seizoen komen er wel nieuwe modieuze modellen die allen uitgevoerd zijn in Leer of Suede. De tassen van Burkely worden steeds populairder. De tassen hebben alleen mooi stijlvol jasje. Ze zijn stoer met een vintage randje en juist daardoor passen ze bij een klassiek als casual outfit. Er is ook de keuze uit om aan de voorkant twee vakken te hebben met een gesp die het geheel sluit maar je kunt evengoed een rits nemen die alles sluiten. De Burkely tas heeft een ruim assortiment waarbij er altijd eentje zit die bij jou als persoon past. 

De damestas

Wanneer je op zoek bent naar een damestas is er een heel ruim assortiment waar je uit kan kiezen. En laten we eerlijk zijn, een vrouw zonder tas dat past toch niet. Een vrouw heeft er vaak heel erg veel. Voor elk seizoen heb je toch vaak wel een tas die je graag wilt hebben. En omdat er een ruime keuze aan dames tassen is, heb je er altijd wel eentje bij die jij mooi vindt. Helemaal wanneer er ook nog eens een sale is dan ziet de dame zeker wel een tas. Het mooie bij een sale is dat er ook vaak verschillende merken aan tassen zijn. Het is dan ook zeker een idee om een damestas cadeau te doen. Iedere vrouw vindt het leuk om een handtas te mogen krijgen. Een echte handtas dames is vaak van leer. Er zijn verschillende materialen waar de handtas voor dames uit kan bestaan. Maar leer is over het algemeen het meest gekozen materiaal. Juist de mooiste damestassen zijn een genot voor het oog. 

Welke schoudertassen zijn er

Een schoudertas heeft het design van een handtas maar is gewoon veel praktischer. Ze zijn ook nog eens een hele mooie tegenhanger van de rugzak. Nu is het wel zo dat je een schoudertas kan nemen voor vele doeleinden. Dit kan natuurlijk ook voor een gelegenheid zijn. Het mooie van de schoudertas is dat je er een mooi lang hengsel hebt dat je ook kan dragen op elke gewenste lengte maar ook bijvoorbeeld over je schouder kunt hangen. Schoudertassen zijn er in het leer, klassieke modellen, sportieve modellen, met een extra schouderband. Niet alleen de dames gebruiken tegenwoordig schoudertassen ook de heren gebruiken ze echt steeds vaker. De meeste mannen hebben vaak een sporttas, laptop tas of reistas om te dragen. 

Partnerproductie / Ingezonden mededeling – Twenty Four Webvertising B.V. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijdrage.

Deel dit artikel: