Wie is de Mol? BABS ZNSTD is de mol!

In Zaanstad kan je je in de echt laten verbinden door…. de Mol!

Jan Versteegh heeft zich vanavond bekend gemaakt als de mol. Hij werd geprezen als meestermol, de beste mol ooit, en manipulator van de bovenste plank die medespelers en kijkers keihard om de tuin wist te leiden in het tv-programma ‘Wie is de Mol’?

In februari maakte de gemeente bekend dat Jan (de mol dus), is toegevoegd aan de collectie BN’ers die jouw mooiste dag het officiële tintje kunnen geven.

We weten nog niet of zijn mollenstatus de prijs voor zijn diensten zal opdrijven of juist zal ondergraven…

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Peter Blokker

  dit is toch verschrikkelijk, je kunt geen blad/krant of site openen of het gaat over “wie is de mol” wat maakt zo’n belachelijk programma zo interessant? ik walg er van en wil er eigenlijk niets mee te maken hebben maar dat schijnt niet te kunnen, je wordt op alle mogelijke manieren gedwongen om er iets van te zien/lezen, op houden met die onzin.

 • Willemsen

  Eigenlijk is het een programma (gelukkig zelf nooit gezien) waar nepnieuws in het zonnetje wordt gezet.

 • Coren

  Ik vind het oprecht prachtig dat mensen zich kunnen storen aan een programma dat slechts twee weken per jaar beperkt in de media komt. Op een dag hoop ik dat ultieme niveau van luxe ook te bereiken. 😉

  Verder een kleine ende vriendelijke correctie:

  Nepnieuws (fake news) is desinformatie verhuld als nieuws, die verspreid wordt via websites, sociale media en traditionele media, met als doel het maken van winst of het beïnvloeden van de publieke opinie. Daarnaast wordt het ook in de politiek gebruikt als frame tegen de journalistiek.

  Een spelprogramma als ‘Wie is de mol’ heeft hier echt niets mee te maken. =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *