Woontoren Rozenhof dichterbij

Mark Damman, initiatiefnemer van het plan om in het zieltogende winkelcentrum Rozenhof een Foodmarket te maken, zag zijn plan vorige week een stukje dichterbij komen.

Er gaat overlegd worden met de eigenaar, en zo’n invulling is nu wel een optie. Nog steeds wordt er overigens nagedacht over verplaatsing van de Vomar naar deze locatie.

In de laatste Inverdan-update van de gemeente, wordt ook aandacht geschonken aan het winkelcentrum. Volgens het rapport wil Green Real Estate, de eigenaar van de Rozenhof, het winkelcentrum revitaliseren. Naar verwachting wordt hier medio 2015 uitvoering aan gegeven. (Dat is dus binnen een paar maanden.)

Het rapport vervolgt:

Voor de financiële dekking denkt de initiatiefnemer aan hoogbouw (woontoren) op de Rozenhof of de Rozengracht. Green heeft met de gemeente een procesovereenkomst afgesloten om de plannen nader uit te werken.

Hoogbouw op de Rozenhof dus, of op de Rozengracht, die laatste optie is nog wel een stapje verder. Waar op de Rozengracht? En er is dus al een overeenkomst tussen de gemeente en eigenaar.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *