Woonwereld Noorderveld met de noorderzon verdwenen

Woonwereld (TOTALE SHOWMODELLEN LEEGVERKOOP – DE HELFT VAN DE HELFT) op shoppingcentrum Noorderveld in Wormerveer is dicht. Meerdere mensen zouden aanbetaald hebben maar nog steeds op hun meubels wachten.

Volgens een bericht op Facebook Wormerveer heeft één van de klanten via een oproep op Facebook gevraagd of er nog meer gedupeerden zijn.

De zaak was enkele maanden gevestigd op de Samsonweg 13. Facebook Wormerveer:

“Volgens de medewerker zijn er een aantal klanten die nog op hun niet geleverde meubels wachten. De klanten wachten al vanaf november/december op hun meubels en hebben de afgelopen weken van de eigenaar te horen gekregen dat het goed zou komen. De klanten hebben er inmiddels een hard hoofd in dat het nog goed gaat komen. Al is vandaag door een medewerker telefonisch gegarandeerd dat de stoelen alsnog eind maart geleverd worden. Mocht dit niet lukken, dan krijgen de klanten hun aanbetaling (50% van het aankoopbedrag) terug.”


UPDATE: de meubels die besteld waren zijn inmiddels geleverd.


De werkwijze van iets opstarten en daarna verdwijnen schijnt een bekende werkwijze van de eigenaar te zijn volgens het bericht op Facebook. Dat zou duidelijk zijn geworden na een zoekactie op internet naar soortgelijke gevallen.

Foto en advertentie van FB Wormerveer / Michel Schermer.

Deel dit artikel:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *