Zaandriehoek Wormer wordt HIER (waar?)

Gebouwd wordt er nog niet in het Zaandriehoek maar er is wel gewerkt aan de uitstraling: de website is gerestyled en de ‘werknaam’ Zaandriehoek is vervangen door de merknaam HIER.

In de Driehoek (wat wij toch wel een handige naam vinden – waar woont u? Ik woon HIER!) komen 220 koop- en huurwoningen in het sociale, midden- en vrije sector segment en een ‘commerciële voorziening’ (winkel) aan de Zaan.

Het gebied wordt nu bouwrijp gemaakt, naar verwachting wordt in het eerste half jaar van 2024 gestart met de bouw.

Zijn er plaatjes? Ja! Waar? HIER! (het is slechts een indruk – er zijn vijf architecten geselecteerd voor de architectonische uitwerking en de ontwikkeling van het plan).

Vanaf de Zaan
Van boven

Waar komt het? Kijk bij onze eerdere berichten.

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Frits Krom

  Ik snap ’t effe niet ‘oor. Is die nuuwbouw nou de broine sketse op ‘et plaatje, of die witte blokke? In dat tweede geval zou De Zaanweeg d’r an gaan, beskarremd en wel. Graag ’n snirsie toelichting, assieblief.

 • schouw aars effies rechts van het kluffie. stukkie inverdan.

  • Ronaldo. Draaisma

   Is toch Geen Naam waar woon je Hier neem een naam wat met Zaandam te maken heeft of zo iets. Want je zegt toch ook niet ik Woon tussen Zaandam en Assendelft in WormerRijn klinkt Leuker of zo iets en het is Duidelijker dan Hier

  • Frits Krom

   Noost me bar hoor, maar ik zien hillegaar gien kluft, weer den ok. Maar ik ben den ok niet van Worremer, dus hew ik gien recht van spreke. Maar ik ben toch wel nuuwskiereg, wet of d’r vort gaat en wet blaift …

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *