Zaans hoogtepunt 6: rara waar zijn we? (filmpje)

Deel zes van de hoogtepunt-quiz die door velen te makkelijk wordt gevonden, maar die nog altijd foute antwoorden oplevert. 

We bestegen eerder al de Oost-Dorsch, de Lotustoren (die door bijna iedereen de Conradtoren werd genoemd)de Brandaris, de Saentoren, en het Stadhuis van Zaanstad, allen gelegen in Zaandam. Zullen we deze editie eindelijk eens voorbij de stadsgrenzen kijken? 

Waar in de streek beklommen we afgelopen week een hoog punt? We zijn heel benieuwd of jij – ja, jij! – het aan het beeld herkent. (En… als je toch op ons Youtube-kanaal bent, abonneer je! Dan krijg je alle video’s vers als eerste!)

We plaatsen het antwoord vanmiddag rond een uur of vier.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Bert Versteeg

    Als ik me niet vergis is het het vd Valk Hotel aan de Verlengde Stellingweg in Oostzaan.
    Ik herken het hoogspanningsstation met daarachter de Kolkslooten verder herken ik op het filmpje o.a. de Noorder IJ plas en het knooppunt Coenplein.

  • Begin 2018 op die plek een prachtige foto van Wim Blank mogen maken! Op aanraden van mede-lunchgenoot M.K. sloten wij ons zo onopvallend mogelijk aan bij wat hotelgasten en namen de lift naar de hoogste verdieping van de Oostzaanse vestiging van Van der Valk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *