Zaans To Go! (bezorgen en afhalen) – 86 adressen!

Ze leken net een beetje uit het dal te klimmen, maar zitten er nu weer middenin. De Zaanse horeca moet zichzelf herpakken na het afkondigen van de sluiting.

Veel restaurants schakelen daarom over naar thuisbezorgen en afhalen: thuis uit eten.

De Orkaan helpt een handje. We brengen in kaart (letterlijk) welke zaken het betreft, en zetten daar meteen een link bij. Heb je tips? Stuur ze: deorkaan@gmail.com

Morgen opent burgemeester Hamming Juffer To Go, een samenwerking tussen 11 Zaanse ondernemers verenigd in Concarne (o.a. Le Cockelon, Saense Balle, de Euforij, Kiss Bakery en La Cordobesa).

Assendelft

Zaandam

Koog a/d Zaan

Zaandijk

Wormerveer

Westknollendam

Krommenie

Wormer

Wijdewormer

Jisp

Westzaan

Oostzaan

Neck (Wormerland)

De Woude

Koperen Bel
Pannenkoekenschip, Wormerveer
Tante Tee
De Kraai
De Toog
Koppie Bar / Dorpstaveerne Assendelft
De Appel, Twiske Oostzaan
Piri Piri, Zaandam
Wapen van Oostzaan
Novels
Tante Tee
Deel dit artikel:

3 reacties

 • Jan Leguijt

  Met Brasserie Nauerna staat de teller inmiddels op 89 adressen
  http://www.brasserienauerna.nl/

 • Ik mis Damiano Gastronomia er tussen staan! Zuiderhoofdtraat 72 te Krommenie. Zij hebben restaurant en bezorging, maar uiteraard is hun restaurant ook gesloten en kunnen zij wel wat meer bezorgingen gebruiken!

 • René Kruithof

  Eigenlijk valt het me tegen hoe weinig restaurants zich bij UberEats hebben aangesloten en bezorgers van hen laten bezorgen. Dat lijkt me toch de eenvoudigste en snelste manier om snel een vloot bezorgers te krijgen, als je eerst nog geen bezorgdienst had.

  Anyway, ik heb vernomen dat Thuisbezorgd binnenkort ook met eigen bezorgers naar Zaandam komt, dus ook vanuit die hoek een goede optie om snel een bezorgdienst te starten/uit te breiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *