Zaans voor ’t hekje: champagne-diefstal, vuurwerk, illegaal gokken

De oogst deze week bij de rechtbanken in Haarlem en Alkmaar: het weigeren van een bloedproef, bezit van illegaal vuurwerk, een doodsbedreiging, een winkeldiefstal, de vernieling van een pinautomaat, diefstal van champagne en de sluiting van een café vanwege illegale gokpraktijken.

Politierechter Haarlem

Op maandag moet iemand voorkomen wegens het weigeren van een bloedproef op 27 maart 2021 in Zaandijk. Dinsdag dient een zaak over een winkeldiefstal bij een kledingwinkel op 19 september 2022 in Zaandam.

Op vrijdag staat een vuurwerkzaak op de rol: op 14 november 2022 bezit van (en ter beschikking stellen van) professioneel vuurwerk en bezit van professioneel vuurwerk in berging in Krommenie.

Politierechter Alkmaar

Maandag 20 maart staat er in Alkmaar iemand terecht die op 6 februari 2021 in Zaandam twee personen bedreigd heeft met zware mishandeling en/of de dood. Ook moet er iemand voorkomen vanwege “vernieling van een pinautomaat en een tv-toestel” op 7/8 november 2019 in Zaandam.

Op dinsdag 21 maart staat iemand terecht wegens een diefstal van champagne bij een supermarkt en bedreiging met de dood op 21 december 2022 in Zaandam. Ook op die dag een vernieling van een ruit van de NS op 4 en 9 januari 2023 in Zaandam.

Bestuursrechter

Zaanstad staat op 21 maart voor de bestuursrechter vanwege de zaak van de sluiting van een café voor drie maanden i.v.m. illegale gokpraktijken.


Tijden, details en de adressen van rechtbank zijn te vinden op de site van de Rechtbank Noord-Holland.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *