Zaans Zilver Zoekt Zestig-plussers

In oktober 2015 wordt voor de eerste keer een Open Podium voor 60-plussers georganiseerd: Zaans Zilver. Met hulp van professionele begeleiding wordt Zaankanters de kans geboden om op te treden op het podium van de grote zaal van het Zaantheater: zang, dans muziek, cabaret, show… alles is mogelijk.

Voor de organisatie en voorbereiding van Zaans Zilver is het Zaantheater op zoek naar enthousiaste 60-plussers. Voor de organisatie worden actieve 60-plussers gevraagd die Zaanse 60-plussers hun talent kunnen laten (her)ontdekken?

Enthousiaste 60-plussers met organisatietalent en communicatieve vaardigheden kunnen op de website meer informatie vinden. Wel vóór maandag 16 februari 2015 reageren. De eerste bijeenkomst van het organisatieteam is op vrijdagochtend 20 februari 2015 om 10.00 uur in het Zaantheater.

 

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Rein Speelman

    hallo ik vind het een leuk initiatief ik ben al 40 jaar met muziek bezig en heb een uitgebreid Elvis repertoire en doe dit weleens op bruiloften straatfeesten en tijdens dam tot dam loop kortom ik zou het wel leuk vinden om in het zaantheater te staan en te zingen door een geweldige geluid installatie ik was afgelopen Donderdag bij de Elvis – The 80th Anniversary Concert en heb genoten kortom ik heb er zin in
    Gr Rein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *