Zaanse Hostel gesloten (en opengebroken)

Vorige week werd er in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in de Zaanse Hostel aan de Westzijde 43 in Zaandam. Daarop heeft de politie de deur afgesloten en er een brief opgeplakt.

De Hostel was toen al bijna zes weken gesloten, terwijl er via de website gewoon geboekt (en betaald) kon worden.

We hebben geprobeerd contact te krijgen met de eigenaar, maar zijn telefoon lijkt afgesloten. Toen we vanmorgen bij het pand gingen kijken leek het er niet op dat er recent iemand aanwezig is geweest. De post achter de deur stapelt zich op (na de foto tikken we verder)

Buren weten te vertellen dat er in de afgelopen met enige regelmaat teleurgestelde (kwade) toeristen voor de dichte deur stonden: ‘Een groep uit Zweden had geboekt en betaald en moest uiteindelijk vertrekken.’

De ‘inbraak’ zou zijn uitgevoerd door vaste gasten die niet meer bij hun persoonlijke eigendommen konden. Dit wordt niet door de politie bevestigd (na de foto tikken we verder)

In november 2017 werd het hostel op last van de burgemeester gesloten omdat eigenaar Yassin Sahsah niet beschikte over de juiste (horeca-exploitatie) vergunning. In maart vorig jaar ging het weer open met een nieuwe eigenaar: Dries Belkadi.

Waarom Zaanse Hostel dit keer dicht ging is ons niet bekend, maar de reviews via Trip Advisor liegen er niet om. Een kleine greep:

‘Bij aankomst lag er een deken op het bed die stonk naar zweet en lag er geen kussen op het bed.’

‘Zeer ongeïnteresseerde receptionist die stoned leek te zijn.’

‘Er is een hoog risico om te blijven.’

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *