Zaanse Ixchel in The Next Boy/Girl Band

Ixchel de Haan slider

Gisteren schreven wij over de getalenteerde Zaanse Luca waarvan wij vermoeden dat hij hoge ogen zal gooien bij de nieuwe talentenshow van SBS6, The Next Boy/Girl band.

Nu blijkt dat Luca aardig wat tegengas zal krijgen van een ander Zaans talent: de mooie Ixchel de Haan.

Ze is 19 jaar oud en staat aan het begin van een opleiding Voeding en Diëtetiek studeren aan de HVA in Amsterdam. Net als Luca ging Ixchel naar het Zaanlands Lyceum. Ixchel kan zingen en dansen: dat doet ze al van jongs af aan.

Meteen in de eerste aflevering op vrijdag 26 augustus is ze te zien. Of ze in een girlband zal eindigen weet ze niet, maar ze treedt de boel relaxt tegemoet en geniet van het avontuur en de ervaring.

Zoals ze zelf zegt in onderstaande promo: “Ik denk dat ik in een girlband misschien wel een beetje het feestnummer ben.” Wij vinden het al een feestje om naar haar te kijken.

2 Reacties op Zaanse Ixchel in The Next Boy/Girl Band

  1. Peter Schaap says:

    Maar kan ze ook koken?

  2. Vanaf volgende week vrijdag kunnen wij het zien. Ben erg benieuwd naar het optreden van beide dames. En ook naar programma…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>