Zaanse Zakenvrouwen Campagne 2015 met personeel: Neelu Boparai, Boparai Associates Architekten

In 1981 werd de Zakenvrouw van het Jaarverkiezing naar Nederland gehaald, en nog veel later, in 2006, volgde de Zaanstreek met de verkiezing van de Beste Zaanse Zakenvrouw. Bij deze verkiezing geen badpakkenronde, maar een keiharde beoordeling op zakelijke skills in al zijn facetten.   

Dit jaar mag het publiek ook meestemmen. Dat betekent campagne voeren! Wij stelden de dames drie Miss Holland vragen zodat ze zich bloot kunnen geven.

Hooggeëerd publiek… hierrrrrrr is Miss Boparai Associates Architekten, Neelu Boparai!

Als jij een dag Almachtig was (God, Allah, etc..), wat zou jij dan willen veranderen aan de wereld? Ik zou alle aanleidingen tot onrecht en oorlog gelijk uit de wereld helpen. Ik voel me machteloos van de beelden die we dag in dag uit op het journaal te zien krijgen.

Wat is de grootste deugd die een ouder of volwassene kan delen met kinderen? Tegen mijn kinderen zeg ik altijd: Zorg ervoor dat je eerlijk bent. Eerlijkheid  en oprechtheid zijn goede eigenschappen waar je ver mee kan komen. Zorg ook dat je het maximale uit je leven haalt. Doe altijd je best en voel je nergens te goed voor.

Wat is het laatste dat je voor een ander hebt gedaan en waar je trots op bent? Door mijn roots kom ik jaarlijks in India. Daar besef ik hoe goed we het hier hebben. Als familie proberen we veel te doen. M’n vader en zus hebben beide een schooltje gestart. Beiden steun ik. Alle kleding van de kinderen delen we uit aan de kinderen daar. M’n ouders zijn nu net weg met een hele lading kleding en speelgoed. Dat blijft een continue ding wat nooit op zal houden.

Oprecht rechtvaardigheidsgevoel, eerlijk en gul… Stem op Neelu! 

Gister schreven wij dit stukje over de allereerste Miss Holland, Jopie Koopman uit Zaandam.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *