Zaanstad cup begonnen, vanavond tweede ronde

Gisteravond werd er afgetrapt voor de 2e editie van de FEBO Zaanstad Cup. Op het complex van vv Assendelft (in een heerlijk zomerweertje) werd het talrijke publiek vergast op een gemiste penalty, verrassende nederlagen en een doelpuntloos gelijkspel.

Vanavond begint het in Assendelft om 18.00 uur. Het duurt tot 22.00 uur.

Poule A

De gastheer én titelhouder had een zware avond en begon het toernooi, mede door een gemiste penalty in de laatste minuut, met een verrassende nederlaag tegen RCZ (0-1). Aangezien RCZ zich vervolgens weer liet verrassen door WSV’30 (zat) (0-1), blijft de favoriet wel in de race voor een plek in de halve finale. Maar voorlopig staat WSV’30 (zat) er met 2 overwinningen het beste voor.     

Poule B

In deze poule lijkt de strijd tussen vooral Sporting Krommenie (zon) en WSV’30 (zon) te gaan. Beide ploegen kwamen gisteravond al tegenover elkaar te staan en de wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel, waardoor het doelsaldo uiteindelijk nog wel eens beslissend kan zijn of de tegenstsanders ZCFC en Jisp moet nog voor een stuntje kunnen zorgen.   

Poule A Vrouwen

De vrouwenploeg van zvv Zaandijk (zon) maakte haar favorietenrol waar en won haar 2 wedstrijden overtuigend. Saenden en Hercules Zaandam werden verslagen. Ook gezien de andere uitslagen in de poule kan de ploeg een plek in de halve finale bijna niet meer ontgaan. vv Assendelft heeft als huidige nummer 2, de beste papieren om ook door te gaan.   

Vanavond komen de andere 3 poules in actie, met onder andere Blauw Wit W – Zaandijk, Fortuna W. (zat) – Saenden en titelhouder KFC VR (zon) tegen WSV’30 VR.

Klik hier voor alle uitslagen en het gehele programma van de Zaanstad Cup

Een Orkaan/Voetbalvaria-productie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *