Zaanstad heeft een CSO… een wat?

Toen we onlangs in een tot dusver amicaal verlopen gesprek met een medewerker (m/v) van Zaanstad terloops het woord ‘Sinterklaas’ lieten vallen, hief de beambte (m/v) in kwestie de handen ten hemel, rolde met de ogen en was enige tijd muisstil…

Maar ten gemeentehuize hoeft niet meer gewanhoopt te worden. Er is namelijk nu een CSO (een Chief Sinterklaas Officer): Bart Scholten, begin juli afgezwaaid als hoofd communicatie maar nog een paar maanden gebleven om het Sinterklaas-gebeuren in goede banen te leiden.

De naam Chief Sinterklaas Officer (CSO) is niet van ons – en ook niet van Bart zelf – maar van José Duindam, communicatie-prof bij MAAK.Zaanstad en één van de leukste Zaanse twitteraars, die het eind juli met de wereld deelde.

Bart (Communicatie-strateeg volgens zijn Linkedin-profiel) was een jaartje interim-hoofd-communicatie bij Zaanstad en voordat hij aan een nieuwe uitdaging begon werkte hij nog even de nieuwe baas Martijn Jonker in. In juni werd bekend dat de landelijke Sint-intocht in Zaanstad zou zijn.

Foto: Monica Briefjes (wijkmanager Wormerveer), Bart Scholten en Martijn Jonker tijdens de bekendmaking van de referendumuitslag.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *