Ziekte van Heineken geconstateerd in Twiske

Onze vrienden in het blauw (m/v) laten ons zelden in de steek. Een slap nieuwsdagje? Landerigheid ter redactie? Even genoeg van het overtikken van persberichten?

Dan is er altijd het Facebook-account van de Politie Zaanstreek. Gisteravond beleefden die weer een avontuur dat we onze lezers niet willen onthouden. In het Twiske deze keer.

Hieronder het bericht 1:1 (daar zijn we goed in) opgenomen (ook de foto komt van hun Facebook-account):

“U hoeft niet te schrikken van de foto. De man was niet overleden maar had enkel last van de ziekte van Heineken.

Gisterenavond kregen wij de melding dat er een persoon dronken in het Twiske zou liggen. Ter plaatse troffen wij de man aan.

De man was zeer dronken en opstandig. Uit de jaszak van de man stak een mes, die hij naar eigen mening mee had genomen voor zijn veiligheid. Dit mes is door ons afgenomen.

Toen wij de man overeind wilden helpen begon hij ons te bedreigen. Zijn letterlijke woorden waren: “ik ga jullie een klap voor jullie kop geven”.

Zover hebben wij het uiteraard niet laten komen.

De man heeft zwalkend het Twiske verlaten.”

Deel dit artikel:

3 reacties

  • Siem

    Heb ook eens deze ziekte gehad, toen het twiske nog gewoon Rimboe was. Als je toen de brug over ging had je 100 meter verder weiland daar stond schrikdraad om heen. Het was toen een mooie Zondag nacht lekker warm weer, moest echt nodig maar nooit geen rekening met dat schrikdraad gehouden, Moet zeggen komt aardig aan. Een paar dagen een raar gevoel gehad op een zekere plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *