Zingende senior acteur Lee Towers gespot in Zaandijk!

Waarschijnlijk worden we door ons enthousiasme direct ontmaskerd als ouwe lullen, maar, ja, een deel van de redactie is nou eenmaal van de generatie die opgewonden raakt van een Lee – Koning van Ahoy – Towers die afdaalt naar de Zaan.

Deze week worden er in de Witteveerstraat, de Zoekerstraat en de Morgenstarstraat in Zaandijk opnames gemaakt voor een commercial voor de Staatsloterij en daarin speelt de zingende senior acteur een stevige rol.

Zondag schreven we een stuk over het feit dat de bewoners geacht werden de straten autovrij op te leveren tijdens draaitijden van het productiebedrijf dat een kostbare feestelijke Staatsloterij Koningsdagtrekking-commercial zou opnemen om mensen aan het gokken te krijgen met als hulpstuk een ‘zingende senior acteur’.

Lees ook: Koningsdag in Zaandijk

We ontvingen tips en hoorden geruchten over de komst van Bonnie St. Claire, Imca Marina en Lee – Koning van Ahoy- Towers. Wij gokten erop (dol op gokken!) dat Lee zou komen (omdat we dachten dat Bonnie overleden was, en dat Imca Marina Midwolda niet uit mag)… en vandaag werd bevestigd dat we goed gegokt hebben! Winston Gerschtanowitz (of wie die prijs ook uitreikt), kom maar door!.

Lee werd in Zaandijk gespot door Sandra Tirrito:

Sandra Tirrito
Deel dit artikel:

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *