Zingende senior acteur Lee Towers gespot in Zaandijk!

Waarschijnlijk worden we door ons enthousiasme direct ontmaskerd als ouwe lullen, maar, ja, een deel van de redactie is nou eenmaal van de generatie die opgewonden raakt van een Lee – Koning van Ahoy – Towers die afdaalt naar de Zaan.

Deze week worden er in de Witteveerstraat, de Zoekerstraat en de Morgenstarstraat in Zaandijk opnames gemaakt voor een commercial voor de Staatsloterij en daarin speelt de zingende senior acteur een stevige rol.

Zondag schreven we een stuk over het feit dat de bewoners geacht werden de straten autovrij op te leveren tijdens draaitijden van het productiebedrijf dat een kostbare feestelijke Staatsloterij Koningsdagtrekking-commercial zou opnemen om mensen aan het gokken te krijgen met als hulpstuk een ‘zingende senior acteur’.

Lees ook: Koningsdag in Zaandijk

We ontvingen tips en hoorden geruchten over de komst van Bonnie St. Claire, Imca Marina en Lee – Koning van Ahoy- Towers. Wij gokten erop (dol op gokken!) dat Lee zou komen (omdat we dachten dat Bonnie overleden was, en dat Imca Marina Midwolda niet uit mag)… en vandaag werd bevestigd dat we goed gegokt hebben! Winston Gerschtanowitz (of wie die prijs ook uitreikt), kom maar door!.

Lee werd in Zaandijk gespot door Sandra Tirrito:

Sandra Tirrito
Deel dit artikel:

11 reacties op Zingende senior acteur Lee Towers gespot in Zaandijk!

 1. Edde Beket schreef:

  “die afdaalt naar de Zaan”? Rotterdam ligt toch in het zuiden? 🤔🤪

 2. Jeroen van der Tol schreef:

  Wow, Sinterklaas is al geweest, nu Lee Towers. Het wachten is nog op Jezus, maar met Pasen en Pinksteren voor de deur moet dat goed komen. Dan is het plaatje voor Zaandijk compleet!

 3. Valentijn Sessink schreef:

  Moet dat niet zijn de “acterende senior zanger”?

 4. Rik Jan Bakker schreef:

  Hij is 20 jaar geleden al eens ‘afgedaald’ naar de Zaanstreek als top attractie bij het Verkade Showorkest in het Zaantheater

 5. Leo Dekker schreef:

  Echt grappig. Zaandam en Rotterdam zijn trouwens soortgelijke steden. We hebben dezelfde burgemeester gedeeld, Willem Thomassen, goeie vent overigens.

  • Leo Dekker schreef:

   Ze hebben ook een zelfde soort. In Zaandam kan ik gemakkelijk in de kroegen verdwijnen want ik ben een Zaandammer. Maar dat overkomt me ook altijd als ik in Rotterdam ben. Dan blijf ik steken in de Wittedewitstraat, beland ik van de ene in de andere kroeg. Soms wel tot diep in de nacht. Rotterdammers zijn in tegenstelling tot Amsterdammers zeer open.

 6. Peter Schaap schreef:

  En het bleef nog dagenlang onrustig rond de dorpspomp.

 7. Hendrik de Reus schreef:

  Het pand is nu de tabakswinkel van Gerda Swart mijns insziens

 8. Karin Singeling schreef:

  Ah mijn ouwe buurman!!!

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.