Zomaar een Zaans Minuutje: Ilonka’s Bloemenhoek πŸŽ₯

We beginnen met een oprechte verontschuldiging. Een Zomaar Zaans Minuutje hoort nergens over te gaan en geen nieuws te bevatten. Helaas bleek, nadat we een minuutje filmden bij de bloemenhoek van Ilonka aan het Rooswijkplein in Zaandijk, dat er wel degelijk nieuws is!

Teneinde dit relaxte no-nonsense-item niet te bevlekken zullen we dat nieuwtje pas na het filmpje plaatsen, zodat je het rustig kan negeren.

Hoe dan ook, echt nieuws is het niet (stiekem wel dit keer!).

Bij De Orkaan zitten we bovenop het nieuws. We bedrijven topsport, staan altijd aan, en zien de Zaan. En, okΓ©, een heel enkele keer hobbelen we achter feiten aan. Gelukkig worden we in die gevallen doorgaans tot de orde geroepen door onze messcherpe lezers: #blijmee.

Toch vinden we dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Soms biedt de Zaan niks nieuws, maar is het fijn te kijken. Nu en dan trakteren we je (en ons!) daarom op een Zomaar Zaans Minuutje waarin weinig tot niks gebeurt.

Vandaar: gewoon een filmpje van Ilonka’s Bloemenhoek, waarbij moet worden aangetekend dat de bloemendame niet Ilonka is maar een (leuke!) medewerkster. Meer is het niet voor vandaag.

Waarom toch stiekem nieuws?

Eind juni verhuist de Bloemenhoek van Ilonka naar een vast paviljoen op het plein. Ze zitten dan naast de snackbar van Mister Ako.

Eerder schoten we zomaar een Zaans Minuutje van:

Door: Merel Kan

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *