Zomaar een Zaans Minuutje: Kop van de Gracht πŸŽ₯

Mensen lopen te keuvelen, te winkelen, te flaneren. Kinderen spelen met water, ze springen van steen naar steen. Je ruikt vis, FEBO, likt aan een ijsje en het zonnetje maakt alles nog mooier dan het al is.

Hoe dan ook, echt nieuws is het niet.

Bij De Orkaan zitten we bovenop het nieuws. We bedrijven topsport, staan altijd aan, en zien de Zaan. En, okΓ©, een heel enkele keer hobbelen we achter feiten aan. Gelukkig worden we in die gevallen doorgaans tot de orde geroepen door onze messcherpe lezers: #blijmee.

Toch vinden we dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Soms biedt de Zaan niks nieuws, maar is het fijn te kijken. Nu en dan trakteren we je (en ons!) daarom op een Zomaar Zaans Minuutje waarin weinig tot niks gebeurt.

Vandaar: gewoon een filmpje waarin we de camera richten op een piepklein stukje Gedempte Gracht in Zaandam. Meer is het niet voor vandaag.

Eerder schoten we zomaar een Zaans Minuutje van:

Door: Merel Kan (De Orkaan): tekst, foto, video

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Een vredig plekkie, of je nu even rustig zit te kijken, shoarma, patat of een visje wegwerkt, of een ijsje eet. Hoopvol, sfeervol van een gekleurde zebra tot een mengelmoes van spelende kinderen. Het mag zo zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *