Zomaar een Zaans Minuutje: Puinruimen na de storm πŸŽ₯

Heel misschien heb je het gemist, maar vandaag hadden we onze handen vol aan storm Poly. Ook nu nog blijven de meldingen en foto’s binnenstromen. Wat een vernielingen heeft ze aangericht! Maar goed, inmiddels is Code Rood niet rood meer en zelfs niet meer oranje.

De brandweer is echter nog niet klaar. Met vereende krachten en ronkende zagen ruimen ze puin. Bas sommeijer filmde de mannen (m/v) Waar zouden we zijn zonder onze hulpdiensten?

Hoe dan ook, echt nieuws is het dus niet.

Bij De Orkaan zitten we bovenop het nieuws. We bedrijven topsport, staan altijd aan, en zien de Zaan. En, okΓ©, een heel enkele keer hobbelen we achter feiten aan. Gelukkig worden we in die gevallen doorgaans tot de orde geroepen door onze messcherpe lezers: #blijmee.

Toch vinden we dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Soms biedt de Zaan niks nieuws, maar is het fijn te kijken. Nu en dan trakteren we je (en ons!) daarom op een Zomaar Zaans Minuutje waarin weinig tot niks gebeurt.

Vandaag een minuutje hardwerkende brandweerlieden. Meer is het niet…

Eerder schoten we zomaar een Zaans Minuutje van:

Door: Merel Kan. Filmwerk: Bas Sommeijer Muziek: De Orkaan/Piet Bakker of De Kift.

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Rens Kleijn

    De Brandweer mannen waren ook actief in plan Kalf. Net voor de brug richting Leurbeek had een omvallende boom de gasleiding kapot getrokken. Een groot lek was het gevolg snel werd alles afgesloten en de bewoners gewaarschuwd ramen en deuren gesloten te houden. Ook de mensen van Liander hebben hard gewerkt om de situatie weer veilig te maken.

  • Ed Renkema

    Compliment aan de dames en heren van de brandweer en ook allen die meehelpen met opruimen! TopπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *