Zwembad Krommenie in 2017 klaar: De Crommenieuwe?

Begin 2017 is het nieuwe zwembad in Krommenie bij het buitenbad de Crommenije klaar.

Er komen verschillende binnenbaden en een gymzaal. Buiten komt geen 50-meterbad zoals aanvankelijk de bedoeling was maar een 25-meterbad, wel met een springtoren.

De raad moet er nog over beslissen, maar bij een positief besluit gaat de gemeente na de zomer aan de slag. De Crommenije is deze zomer nog gewoon open.

De tekeningen komen van de Facebook-pagina van wethouder Jeroen Olthof en uit de bouwplannen.

Dat er geen 50-meterbad komt, is een teleurstelling voor sportliefhebbers, maar volgens de gemeente zou dat te duur worden. Nu bedragen de kosten al bijna € 11 miljoen. De springtoren lijkt overigens niet in de plannen te zijn ingetekend.

crommeneije voor

krommenije1

krommenije2

 

krommenije3

 

 

Deel dit artikel:

2 reacties

 • Catan

  Het leuke van de zwembad was de 50 meter bad in de zomer de gemeente neemt het over en het 50 meter waar veel mensen en liefs sporters is van de baan gewoon verschrikkelijk ik heb er geen woorden voor en hij is nu ook gesloten waar moet ik nu gaan zwemmen is er ergens hier in de buurt waar je nog kan zwemmen in de zomer vakantie

  • Mirjam

   Een late reactie van mijn kant Catan.
   Het Zwet in Wormer heeft een 50 meterbad. Dit bad is gedurende de hele zomer open. Volgens mij vanaf eind april tot en met begin september.

   Vriendelijke groet, Mirjam Everhard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *