1 september: Zaanse Uitmarkt… maar waar?

In de brievenbus een boekje ‘Proef de Zaanse Cultuur’. Dat kan op zaterdag 1 september.

Als ergens iets georganiseerd wordt, wil je weten wat het is, wanneer het is en waar het is. Zaanse Cultuur op 1 september dus, maar waar?

Hoe wij ook zochten, we kwamen er niet achter. Naast het stadhuis? Dat staat op de foto op de cover. Maar dat is nu een bouwput. De Gedempte Gracht? Hembrugterrein? Peperstraat? De Burcht? Westzijde?

Er staat er een mooi plattegrondje in het boekje, met het Grote Podium (A), het Kleine Podium (B), de Muntenkasse (D) en de Organisatie (F). Als we het ooit kunnen vinden gaan we daar (bij F) maar eens vragen waarom Marketing Zaanstreek en Lassooy Design (die verantwoordelijk zijn voor de productie) de plek geheim willen houden…

 

Deel dit artikel:

18 reacties op 1 september: Zaanse Uitmarkt… maar waar?

 1. Erik Esteie schreef:

  Wat ook jammer is, is dat er geen aandacht is voor de Zaanse erfgoedmarkt. Dat had namelijk prima gepast bij een uitmarkt
  (al had er alleen maar een verwijzing naar de markt in het boekje gestaan)

 2. Eelco schreef:

  Precies! En behalve de UITmarkt en de Zaanse Erfgoedmarkt is er ook nog een Fashion Event (op de Gracht). Voor ieder wat wils. Uitgelezen kans voor Marketing Zaanstreek om Zaandam te promoten. Om dan gelijk de aandacht op vaste attracties Monet Atelier en het Czaar Peterhuisje te vestigen. Een mooi dagje om Zaandam te bezoeken!

 3. joop tralala schreef:

  Misschien ook nog de boekenmarkt, bezoek aan de Verkade fabriek enz. enz. Alles in 1 dag te doen.

 4. Herman Aartsen schreef:

  Over welk boekje hebben jullie het, ik weet nergens van, niets in de bus gekregen.

 5. Jaap schreef:

  Ach,er is zoveel geheim in Zaanstad.
  Misschien bestaat Zaanstad wel niet eens 🙂
  Maar ja,zo’n boekje maken valt natuurlijk ook niet mee hoor.

 6. Schminkkoppies schreef:

  Het is aan de Rozengracht in Zaandam.

 7. Meta schreef:

  ” Op zaterdag 1 september vind voor de tweede keer de UITmarkt Zaandam plaats aan de Rozengracht. Deze dag staat in het teken van leuke optredens etc. De toegang is gratis dus kom allen gezellig even kijken! Ook dit jaar sponsort Albert Heijn dit fantastische evenement.
  Met vriendelijke groet,
  Marije Wanders, Supermarktmanager
  Albert Heijn Hermitage 4, ZAANDAM”

 8. Hilde Muusers schreef:

  Ik ga zeker even kijken.

 9. Jill schreef:

  Je moet echt onder een steen gezeten hebben wil je nergens gelezen hebben dat de UITmarkt dit jaar op de Rozengracht plaats zal vinden…

  Het was leuker geweest als De Orkaan een dikke veer in de reet van de organisatoren en alle vrijwilligers van de UITmarkt had gestoken ipv deze mierenneukerij.

  Maar goed, dit is ook publiciteit en met de zoektocht als reactie van UITdeZaanstreek #zoekdeZaanseUITmarkt hierop vind ik geniaal.

  Als trotse Zaankanter hoop ik zaterdag op een mooie dag en tot ziens op de UITmarkt op de Rozengracht!

 10. Yolanda schreef:

  Welk boekje ik heb ook geen boekje in de brievenbus gekregen. Jammer misschien volgende jaar toch meer reclame maken. En toch die boekjes via huis aan huis te bezorgen via de gemeente.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.