Adverteren

Per maand wordt de site van De Orkaan zo’n 245.000 keer bezocht, het gaat daarbij om meer dan 72.000 bezoekers waarvan 75% onder de 45 jaar is. Dit schreven wij 1 december 2017, toen wij een mijlpaal van meer dan 5.000.000 bezoeken vierden.

Het overgrote deel komt uit de Zaanstreek. Twee derde van de bezoekers bezoekt De Orkaan meerdere keren per maand. De cijfers blijven elke maand stijgen (overzicht Analytics op aanvraag beschikbaar).

Onze unieke bezoekers, burgers, ondernemers, politici, sporters, artiesten, bestuurders en mensen die actief zijn in het verenigingsleven, komen af op de oorspronkelijke Zaanse inhoud van De Orkaan, nooit overgeschreven berichten uit andere media, geen knip- en plakwerk met persberichten (of we melden -daar zijn we heel eerlijk in- dat het gaat om een ‘Persbericht 1:1’), geen doorgeplaatste politie-informatie. Eigen verslaggeving, eigen foto’s, eigen analyses, overzichten, opiniebijdragen en een uitgaansagenda.

Met veel cultuur, bouwen, ondernemen, politiek, onderwijs en aandacht voor de Zaanse geschiedenis.

Adverteren is mogelijk

Via een beperkt aantal posities op de website, een banner binnen een relevant artikel, de nieuwsbrief (ongeveer 2100 ontvangers en dit groeit per week), een minuutje film, of middels branded content (advertorial). Ons twitteraccount (ongeveer 3850 volgers) en onze Facebookpagina (ongeveer 6400 volgers) ondersteunen bovenstaande opties.

Mail voor onze tarieven naar deorkaan@gmail.com.

1 Reactie op Adverteren

  1. Leo van groeningen schreef:

    Bouwplan de hain in krommenie…
    Hoe hypocriet ben je om als raadsleden nu ineens zo snel mogelijk in te willen stappen bij Juliette Rot die je als vvd PvdA d66 e.a normaal niet eens ziet staan en negeert..Juliëtte Rot signaleert misstanden bij de gemeente en dan ineens…. Heel erg bah. Wat laat je jezelf hier met dit gedrag toch kennen… Ik hoop maar dat de inwoners van Zaanstad dit ook zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *