50woordenfoto: dienstregeling & dienstregeling

Dienstregeling

‘Raadpleeg voordat u op reis gaat de app.’ Een welgemeend en vaak herhaald advies van de NS. En handig voor wie de app op z’n (m/v) smartphone heeft. En als je dat niet hebt is er geen man (m/v) overboord. Dan kijk je op de bekende gele borden op het perron.

Maar wie dat op perron 4 / 5 van station Zaandam wil doen komt van een koude kermis thuis. Daar hangt twee keer de zelfde halve dienstregeling (vanaf 15.00 uur) op de borden. Het eerste deel van de dag is vergeten.

50woordenfoto

Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij (of jij!) nu en dan van 50 woorden.

Cees Kuypers maakt de foto en stuurde die naar ons.

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Arjan Krabbenbos

    Word dan snel tijd om deze vergissing te veranderen. Halfbakken of dubbele zelfde info op perrons werkt verwarrend en frustrerend. Dus hopelijk is dit euvel snel de wereld uit! Ook Spoorkaarten uit 2020 zie je nagenoeg op ieder station. Zal wel komen doordat er geen nieuwe stations of stationsnamen zijn bijgekomen, maar het blijft wel achterhaalde info!

Reageren? Ja, graag! Houd je aan onze regels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *