50woordenfoto: Noodkreet…

Noodkreet…

NIKS NAAST de Container AUB! Dat staat er natuurlijk niet voor niets. Vorige week was de container vol / stuk / verstopt en dat leidt er in veel gevallen toe dat zakken naast de container geplaatst worden, gevolgd door lege dozen, kattengrind, kerstbomen en tuinmeubelen. Elke straat z’n eigen belt.

50woordenfoto

Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij (of jij!) nu en dan van 50 woorden.

De foto werd gemaakt op het Eiland in Zaandam.

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.

Deel dit artikel:

4 reacties

 • LOL, ik lach me altijd suf als mensen gaan klagen over RATTENOVERLAST. Tja, vind je het gek. Zelfs dat veel mensen brood en zo op het gras gooien voor de eenden, ja dan ook RATTENOVERLAST. Hoe zal dit nou komen denk je?.. AFVALCONTAINER DEFECT OF VOL, HOP, terug nemen naar je huis OF een andere afvalcontainer proberen.. Als DE mens wat wijzer zal zijn, dan krijg je een mooie EN schone stad..

 • C. Smit

  Je kunt gratis met HVC bellen, en ze komen het snel oplossen, Als iedereen nu belt als de container vol is of storing heeft hoeft er niet zoveel naast de container.
  Deze zijn trouwens bestemd voor overig huisafval, niet voor grofvuil Ik zie op de Koog regelmatig veel grof vuil naast de container liggen, of iemand maakt zijn grofvuil bijv. hout zo klein dat het alsnog in de container kan. Ja dan is die snel vol. En het is niet nodig, want de gemeente haalt het gratis op.

 • Nico kuilman

  Ik had laatst wat vuilnis in mijn auto en dacht het in een vuilcontainer te gooien, mis dus het ding was afgesloten en alleen met een passie te openen. Dus als je geen pasje hebt dan er maar naast.gewoon stoppen met dat pasjes gedoe dan zal het veel beter gaan.

 • P. Hoogkamer

  moet een beetje lachen…. niks menselijk is de eilandbewoner vreemd, protest tegen sociale woningbouw….. want je weet maar nooit janee maar toch je huis en zo… maar wel de elitevuilnis er naast pleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *