50woordenfoto: Poly-bomen

Poly-bomen

“Stapels boomstammen en indrukwekkend hoge bergen houtsnippers. Op 5 juli 2023 teisterde storm Poly de Zaanstreek met als gevolg schade en chaos op de weg. Beeldbepalende bomen knapten om als luciferhoutjes en zorgden voor gaten in het landschap. Het opruimen vergt energie en is goed zichtbaar bij Meijer Boomverzorging Westzaan.”  

50woordenfoto

Deze foto van Jann werd door Jann Kramer van 49 woorden voorzien (Jann kleurt graag binnen de lijntjes). Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden. 1000 vinden we teveel van het goede, maar foto’s van zaken waar we tegenaan liepen, voorzien wij (of jij!) nu en dan van 50 woorden.

Boven een horizontale uitsnede, onder het vierkante totaalbeeld.

Ook een foto met 50 woorden? Stuur ze aan De Orkaan.

Door Jann Kramer / Piet Bakker (De Orkaan). Foto: Jann Kramer.

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Bas Sommeijer

  Ik ben benieuwd wat er met de boomstronken gebeurd. Ik hoop niet dat alles versnipperd wordt. Misschien kunnen gebruiken voor huttenbouw, insectenhotels, natuurlijke hekken, kunst etc. Wie heeft leuke ideeëen?

 • P. Hoogkamer

  Amsterdam heeft stadshout.nu
  Openbaar hout wordt niet versnippert maar kan opgehaald worden door oa meubelmakers en andere creatievelingen die er iets moois van maken. vaak weer voor de openbare ruimte… Waarom kan dat niet in de Gemeente Zaanstad….
  De versnipperaar is echt zonde.

 • Aaf Aafjes

  Ook toevallig. Eergisteren deze locatie met zijn stapel dikke gezaagde boomstammen en berg versnipperde houtsnippers vanuit diverse hoeken op de foto gezet als erfenis van storm Poly. Ind terrein bij gevangenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *