Aanrijding meerdere voertuigen N203

Vanavond rond 18.45 uur – woensdag 9 november – heeft er een aanrijding met meerdere auto’s plaatsgevonden op de N203 in Krommenie. Het ongeluk gebeurde op de kruising t.h.v. het Trias College.

Twee auto’s wilden vanaf de Rosariumlaan de N203 oprijden en links afslaan richting Wormerveer. De auto die vanuit de richting van Wormerveer kwam is door rood gereden. Door de aanrijding is er flinke schade aan de betrokken auto’s en zijn twee personen met twee ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval is het verkeer op de N203 afgesloten en staan er flinke files. Het verkeer wordt omgeleid en moet via de middenberm terugdraaien. De VOA is inmiddels ter plaatse om onderzoek te doen.

Hoogwout Berging staat al klaar om de auto’s te bergen. Het zal nog wel even duren voordat de provincie Noord-Holland alles heeft opgeruimd, zodat de weg weer vrijgegeven kan worden.

Foto’s: Michel Schermer

Deel dit artikel:

6 reacties

 • Jan van Broeckhuijsen

  Het gevolg van die aanrijding was files met veel sluipverkeer langs de Busch en de Militaireweg die al blank stonden van de regen waardoor de grasbermen geheel aan gort zijn gereden.
  Met dank voor het “aangenaam” verpozen namens de bewoners.
  Wie herstelt de schade???

 • Jaap Meeuwsen

  Ja, aanrijdingen gebeuren nu eenmaal.
  Wat was jouw oplossing geweest dan ?

  • Jan van Broeckhuijsen

   Gewoon op je beurt in de file wachten en niet via de grasbermen diepe wielsporen achterlaten.

   • Bert Versteeg

    Jan, je hebt helemaal gelijk maar je noemt meteen de waarschijnlijke reden van het ongeval, haast !
    Tegenwoordig lijkt iedereen haast te hebben en één van de auto`s is door rood gereden.
    Als iedereen in het verkeer eens normaal deed , de regels in acht zou nemen en beter zouden opletten voorkomt dat zoveel ellende maar het lijkt wel of er steeds meer gekken op de weg zijn die maling aan de regels hebben .
    Ik zie het dagelijks op de snelweg, rechts inhalen, bumperkleven, zigzaggen, over verdrijvingsvlakken rijden etc.
    En wat die grasbermen betreft, die worden vanzelf weer groen!

 • rode kruizen negeren, middelvingers tonen, met 100 km per uur over parkeerplaatsen langs snelwegen scheuren voor 1 minuut tijdswinst. oplossing zou kunnen zijn om andere prioriteiten te stellen. de focus lijkt momenteel te liggen op fietslampjes en controleren op overschrijding van de maximumsnelheid met 3 km en dan bij voorkeur op plekken waar dit nauwelijks kwaad kan op doorgaande asfaltwegen met droog wegdek op klaarlichte dag. mijn theorie is dat het altijd dezelfden zijn die overlast veroorzaken. pak de echte hufters aan .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *