AH-huiskater zoekt lief baasje

Felix is onderdeel van het meubilair van Albert Heijn Oostzaan. Nu is zijn bazin overleden.

Betrokken Oostzaner Bart Bindt is op zoek naar een nieuw huis voor de lieverd. Voorwaarde daarbij is dat de kater wel op bezoek kan blijven gaan bij zijn favoriete supermarkt.

Bart schreef namens Felix (want katten kunnen doorgaans niet typen) het volgende bericht en plaatste het op Facebook:

“Hoi ik ben Felix, een “jeweetwel” kater van 7 jaar. Als je wel eens bij Albert Heijn komt dan ken je mij vast wel. Ik “werk” daar al mijn hele leven. Als dozentester, karrenbewaker en kroelpoes. Ik vind mijn werk heel erg leuk en wil nog niet met pensioen. Ik woon op loopafstand van AH, ik deelde mijn huis met een lieve oude dame maar zij is vorige week overleden. Het ziet er naar uit dat ik niet in het huis kan blijven dus moet ik op zoek naar een nieuw onderkomen. Omdat ik niet wil stoppen bij AH zoek ik iets in de buurt van AH. Weet jij iemand of wil je mij misschien zelf een plekje geven laat het dan aan mijn zaakwaarnemer weten dmv een bericht in messenger.

Ik ben heel gemakkelijk in de omgang, eet alleen harde brokken en ben meeste van de tijd aan het werk bij AH of bewaak de buurt.

Hopelijk is er iemand die mij kan helpen al was het maar om dit bericht te delen. Wellicht tot snel, X Felix”

Deel dit artikel:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *